Handbal / Steaua invinge surprinzator pe HCM Constanta

în derbiul campionatului naţional de handbal masculin, Steaua Bucureşti a revenit de la 12-18 la pauză şi a învins cu 29-27 pe HCM Constanţa, relansând lupta pentru titlu.

HCM Constanţa, campioana României la handbal masculin, a suferit a doua înfrângere importantă în mai puţin de o săptămână după ce a cedat în faţa croaţilor de la RK Zagreb în sferturile de finală ale Cupei Cupelor.

Elevii lui Lucian Râşniţă au venit la Bucureşti pentru derbiul campionatului naţional cu Steaua şi au cedat surprinzător cu 27-29 după ce la pauză constănţenii conduceau cu şase goluri avantaj, 18-12.

Cu un Rudi Stănescu în mare formă, oaspeţii au dominat copios prima repriză şi au marcat gol după gol reducând la tăcere formaţia bucureşteană.

După pauză însă, impulsionaţi de circa 1.500 de spectatorii, steliştii au reuşit o revenire senzaţională, şi pe fondul unei oboseli în jocul oaspeţilor, şi şi-au adjudecat actul 17-9 şi meciul cu 29-27.

Partida a contat pentru etapa a 19-a a campionatului naţional de handbal masculin şi, în acest moment, cu şapte etape înainte de final, HCM mai are un singur punct avans faţă de Steaua şi patru faţă de Dinamo Baumit care va juca însă la sfârştiul săptămânii, pe teren propriu, cu Universitatea Bucovina Suceava.

Stiri recente

Danemarca – România, scor 39-23, în ultimul meci din grupa E a Campionatului Mondial

Naţionala României a pierdut , la Herning, în ultimul meci din grupa E a Campionatului Mondial, cu Danemarca, scor...