Handbal: Rulmentul si Oltchim, invinse in Europa

0
109

Două dintre reprezentantele României în cupele europene la handbal feminin, Rulmentul Braşov şi Oltchim Rm. Vâlcea, au pierdut meciurile din prima manşă a sferturilor de finală.

Pornită de departe cu şansa a doua în dubla cu rusoaicele de la Zvezda Zvenigorod, elevele Marianei Târcă de la Rulmentul Braşov nu au reuşit decât rareori să se ridice la nivelul campioanelor mondiale din tabăra adversă şi au fost nevoite să se mulţumească cu o înfrângere la un rezultat onorabil pe teren propriu.

Cu super-starurile Poltoraţkaia, Polenova, Yakovleva, Romenskaya şi Andriuşina în teren, Zvezda a dominat aproape în totalitate meciul fără să forţeze şi s-a impus cu 25-19 după ce la pauză conducea cu 13-9.

Oltchim Rm. Vâlcea, deja campioană naţională cu mai multe etape înainte de finalul sezonului, a pierdut destul de surprinzător la Podravka Koprivnica, în sferturile de finală ale Cupei Cupelor, 27-32, şi va trebui să se întrebuinţeze din greu pentru a întoarce rezultatul în retur.

Partidele retur vor avea loc la sfârşitul săptămânii viitoare şi dacă Rulmentul este deja eliminată, Oltchim-ul poate totuşi să întoarcă cele cinci goluri pierdute în Croaţia mai ales că a marcat destul de multe goluri în deplasare.

U Jolidon Cluj este foarte aproape de semifinalele Cupei Challenge după victoria în faţa lui Tomis Constanţa iar Handbal Club Roman joacă duminică prima manşă a dublei cu Cercle Dijon din sferturile de finală ale aceleiaşi competiţii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here