Handbal / Romania isi depune candidatura pentru CE 2012

Secretarul general al FR Handbal, Mihail Marinescu, a declarat, joi, ca se vor trimite scrisorile de intentie pentru candidatura la Campionatul European de handbal masculin, dar si la Campionatul European de handbal feminin, in speranta ca una dintre acestea va fi atribuita Romaniei. “Stie toata lumea ce s-a intimplat cu candidatura noastra pentru Campionatul Mondial masculin din 2009. Consiliul de Administratie a decis sa ne depunem candidatura atit la CE feminin, cit si la CE masculin, din 2012, in speranta ca vom obtine una dintre competitii”, a declarat Marinescu.

“Felul in care am pierdut organizarea Campionatului Mondial masculin din 2009, in fata Croatiei, mi-a lasat un gust amar. Dar, vom vedea ce va fi de data aceasta. Trebuie sa facem toate demersurile si la ANS, pentru a putea organiza in bune conditii asemenea competitii. Este lupta mare intre federatia europeana si cea internationala, dar in ce ne priveste, pina la urma, tot acolo ajungem: la cite sali avem si ce conditii putem oferi”
, a declarat si presedintele FR Handbal, Cristian Gatu.

Stiri recente

Gabriela Ruse, în semifinale la Trophee Clarins

Gabriela Ruse, 148 WTA, s-a calificat în semifinalele turneului WTA 125 Trophee Clarins, de la Paris. Ruse a învins-o în...