Te asteptam si pe retelel sociale

Handbal

Hanbal feminin: Romania – Portugalia, astazi, la Roman

în sala Polivalentă a municipiului moldav, vineri, de la ora 17, se va disputa meciul România – Portugalia iar de la ora 19, meciul Cehia – Islanda din cadrul Turneul internaţional de handbal feminin pentru calificarea la Campionatul European de junioare.

Grupa care participă la turneul romaşcan este compusă din echipele României, Portugaliei, Islandei şi Cehiei, ce vor juca şase meciuri programate în timpul a trei zile.
Din cele patru echipe prezente la acest turneu de calificare, la Campionatul European din Slovacia de la sfârşitul lui iunie, vor ajunge doar două.
Profesorul Victor Dăbuleanu, antrenorul echipei României, este prezent la Roman încă din 19 februarie. Din lotul iniţial, de 22 de jucătoare, au rămas acum 16, în urma unui turneu amical de selecţie la care au participat echipe din Iaşi, Bacău şi Piatra Neamţ.
Sâmbătă, 3 martie, de la ora 17 se va disputa partida Islanda – România şi de la ora 19 Portugalia – Cehia.
în ultima zi a competiţiei, duminică, 4 martie, vor juca România şi Cehia, de la ora 11, iar de la ora 13, Portugalia va juca contra Islandei.
Arbitrajul este asigurat de Paviceic şi Raznatovic din Muntenegru şi de Gousko şi Repkin din Bulgaria, delegatul Federaţiei Europene de Handbal fiind Svetlana Obucina, din Serbia.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: