Halep este o mare campioană, spune Badosa

“Halep a jucat la un nivel foarte bun, tot meritul ei, iar eu nu am jucat foarte bine. Am ratat absolut tot. De aceea am reuşit să câştig doar patru ghemuri. În momentele importante, mingea a căzut de partea ei, iar la final trebuie doar să o aplaudăm. De aceea este o campioană în acest sport”, a declarat jucătoarea spaniolă Paula Badosa, locul 2 WTA, după ce a fost învinsă de Simona Halep.

Simona Halep, locul 21 WTA, s-a calificat în optimile de finală ale Madrid Open, după ce a învins-o, cu scorul de 6-3, 6-1 pe spaniola Paula Badosa, locul 2 WTA, principala favorită a competiţiei de categorie WTA 1.000.

În turul al treilea, Simona o va întâlni pe amerianca Coco Gauff, care a învins-o, sâmbătă, în turul al doilea, cu scorul de 6-1, 2-6, 6-4, pe Iulia Putinţeva din Kazahstan, locul 44 WTA, după un meci care a durat două ore şi 20 de minute.

Stiri recente

Departamentul american al Justiţiei va plăti 100 de milioane de dolari gimnastelor agresate sexual de fostul medic al lotului naţional, pentru a pune capăt...

Departamentul american al Justiţiei va plăti aproximativ 100 de milioane de dolari unui număr de aproximativ o sută de...