Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Gigi Becali vrea sa castige 27 de milioane din vanzarea a 8 jucatori

Gigi Becali se pare ca a inceput o remaniere a lotului din Ghencea. Dupa ce a adus numai putin de 6 jucatori de camp in aceasta vara, patronul din Ghencea a inceput sa scoata la vanzare vechii jucatori. Primul care a plecat a fost al doilea capitan al Stelei, Nicolae Dica, cel mai  important jucator din ultimele sezoane pentru formatia din bulevardul Ghencea. Dica a fost vandut pentru 2 milioane de euro la Catania, acolo unde a fost dorit de fostul sau antrenor din Ghencea, Walter Zenga. Pe lista celor care au sanse sa plece din Ghencea se afla, Goian, Ghionea, Radoi, Rada, Lovin, Neaga, Robert Neagoe, si Vali Badea.

4 800 000 € de la Sunderland pentru Goian – Oferta acceptata

Al doilea jucator care pleaca de la Steaua, dupa Dica (vandut pentru 2 milioane de euro la Catania), este fundasul Dorin Goian. Gigi Becali, finanţatorul celor de la Steaua, spune că transferul fundaşului Dorin Goian la gruparea de primă ligă engleză Sunderland este ca şi rezolvat.

Salariul lui Goian, din câte am înţeles, va fi între 700.000 şi 1 milion de euro. Transferul se rezolvă în proporţie de 90 la sută. Dacă va cădea însă scrieţi voi apoi că astea sunt gogoşi de-ale lui Becali. Preţul este de 4,8 milioane de euro, a spus Becali.

Finanţatorul roş-albaştrilor a mai spus că oferta clubului Dinamo Kiev pentru Goian a fost prea mică. Dinamo Kiev a oferit 3,5 milioane în rate, iar eu am cerut 4 milioane, toţi odată, a explicat Becali.

A refuzat oferta Cataniei: 1.500.000 € pentru Ghionea

Alt jucator de la Steaua care a fost ofertat zilele acestea este Sorin Ghionea, pentr ucare formaţia antrenată de Walter Zenga, Catania, a făcut o ofertă, dar suma de transfer e prea mică şi nu se pune problema plecării în aceste condiţii, deşi fundaşul stelist şi-a exprimat public dorinţa de a pleca.

Catania a oferit 1,5 milioane € în rate pentru el. Cum să-l dau pe atât când eu am dat 1,5 milioane pe Szekely. Şi la banii ăştia poate nu găsesc un alt Ghionea. A jucat şi el trei meciuri la Steaua şi acum vrea să plece afarăa precizat Gigi Becali

15 milioane € este pretul lui Radoi

Patronul Stelei a declarat că, deşi mai multe echipe au fost interesate de achiziţionarea lui Mirel Rădoi, a blocat plecarea finului său de la formaţia din Ghencea prin fixarea unui preţ prohibitiv de 15 milioane de euro.

Am fost în discuţii cu Koln şi încă două cluburi, am cerut 15 milioane pe el pentru că înseamnă 30 la sută din echipă. Şi ca să risc să mă debarasez de el e o problemă. Pe Rădoi trebuie să-l ţin cât pot de mult şi să-l fac să vrea şi el să rămână la Steaua, a menţionat Gigi Becali.

Mirel Rădoi a declarat, recent, că şi-ar dori să evolueze la o echipă dintr-un campionat mai puternic după opt ani petrecuţi în tricoul „roş-albastru”.

Lovin exclus pentru indisciplina, de vanzare pentru 800.000 €

Florin Lovin a fost exclus din lotul Stelei inainte de plecarea in Austria. Motivul? Indisciplina. Din cate se pare, Lovin ar fi criticat programul lui Lacatus, astfel incat acesta a fost trimis la echipa a doua a clubului, si pus pe lista de transferuri. Aflat nu demult in atentia Murciei, Lovin mai are oferte si din Grecia si Germania.

Pentru 800.000 de euro, Lovin poate pleca de la Steaua. Nu e un preţ mare, doar s-a tot lăudat că este un fotbalist valoros! , a declarat Gigi Becali.

Neaga si Vali Badea sunt urmatorii pe lista

Desi au facut deplasarea cu lotul Stelei, Rica Neaga si Vali Badea sunt de mult pe lista neagra a patronului din Ghencea. Neaga era sa paraseasca echipa in iarna, insa a ramas alaturi de ros-albastri la insistentele lui Lacatus, care i-a transmis patronului ca are nevoie de Rica la echipa.

Un al jucator devenit indezirabil in Ghencea este Vali Badea. Dupa episodul „Standard”, cand Badea a marcat golurile calificarii Stelei pentru prima data in grupele UCL, pentru Vali Badea a inceput declinul. A prins din ce in ce mai putin lotul Stelei, cu toate ca are o medie destul de buna de goluri, cat o reusita la 3 partide. Odata cu aducerea lui Arthuro, Bogdan Stancu, Claudiu Ionescu si Kapetanos, se pare ca Vali Badea nu va mai prinde nici macar banca de rezerve in Ghencea. Pretul sau va fi unul destul de mic, avand in vedere ca nu a prea fost utilizat in ultima vreme, si fiind stiut faptul ca Gigi Becali vinde la subpret jucatorii de care vrea sa scape.

15 milioane de euro este pretul lui Radoi

4,8 milioane de euro a acceptat Steaua pentru Goian

2,5 milioane de euro a accepta Steaua pentru un transfer al lui Ghionea

2 miilioane de euro a incasat Steaua pentru Dica

1 milion de euro este pretul lui Rada

0.8 milioane de euro costa Lovin

0.5 milioane de euro costa Vali Badea

0.5 milioane de euro costa Rica Neaga

Total: 27,1 milioane de euro

Citeste mai multe!