Gigi Becali: “TVR o sa dea gratuit meciurile Stelei”

0
119

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, joi, că le va permite celor de la TVR să transmită meciurile Stelei fără niciun ban, ceea ce va obliga televiziunea Kanal D să rezilieze contractul cu Telesport pentru transmiterea meciurilor din Liga I, informeaza NewsIn.

“O să îi las pe TVR să dea gratuit meciurile Stelei. Toţi românii trebuie să aibă posibilitatea de a vedea meciurile Stelei. în aceste condiţii, televiziunea Kanal D va fi nevoită să rezilieze contractul cu Telesportul. Nu o să le convină lor să dea bani şi lumea să se uite la TVR”, a declarat, joi, pentru Newsin, patronul Stelei, Gigi Becali.

Totodată, Becali a recunoscut că va încerca să facă o alianţă de conjunctură cu preşedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea şi cu patronul Rapidului, George Copos, pentru a rezolva problema drepturilor de televizare. Finanţatorul echipei din Ghencea a declarat că doreşte să-i convingă pe cei doi să adopte o strategie similară, astfel ca TVR să poată transmite partidele disputate de Steaua, Dinamo şi Rapid.

TVR a anunţat în 2 februarie 2007 că Telesport a reziliat contractul de difuzare a meciurilor din Liga I, deoarece persoanele responsabile de efectuarea plăţilor din cadrul Direcţiei Economice a TVR nu au emis ordinele de plată până pe 10 ianuarie 2007. Telesport a semnat pentru drepturile de difuzare a meciurilor din Liga I cu Kanal D, deoarece acest post de televiziune i-a oferit cea mai bună garanţie financiară, a declarat, miercuri, patronul Telesport, Horaţiu Nicolau.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here