Gigi Becali: Olaroiu e depasit de situatie

0
85

Preşedintele CA al FC Steaua, Gigi Becali, îi acuză pe jucătorii antrenaţi de Cosmin Olăroiu că dau dovadă de “indolenţă” pe teren, în timp ce despre tehnician a spus că este vinovat pentru ultimele rezultate ale echipei şi în acest moment este depăşit de situaţia în care se află formaţia campioană.

“Nu e vorba că jucătorii nu au valoare, ei au făcut rezultatele de până acum, dar nu au o atitudine de Steaua. Steaua trebuie să fie războinică în permanenţă. Nu dacă li s-au umplut conturile de bani înseamnă că, gata, poţi să joci la ralanti. Uite că nu poţi! Aici trebuie să fii tot timpul pe picior de război. Cred că li s-a şi urcat la cap. E vorba de indolenţă, ştiţi vorba aia românească: se culcă pe o ureche, că au bani”, a spus Becali.

Întrebat dacă s-a gândit că o schimbare de antrenor ar crea un şoc la echipă, oficialul stelist a admis că aceasta este una dintre variante, deoarece îl consideră vinovat pe Olăroiu pentru faptul că Steaua nu a reuşit să câştige niciun meci în 2007: “Mi-au trecut prin cap multe lucruri, nici nu ştiu cum e mai bine să fac ca să nu fie şi mai rău. E poate şi faptul că n-am altă soluţie acum. Am zeci de gânduri, dar nu e niciunul stabil. Olăroiu e prietenul meu, dar când echipa nu câştigă de atâtea meciuri, are Olăroiu vină. E echipa care a jucat în Liga Campionilor, înseamnă că l-a depăşit ceva pe Olăroiu, nu ştiu ce. Clar l-a depăşit ceva, dar încă nu-mi dau seama ce”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here