Liderul impiedicat

Etapa a 22-a a Ligii I la fotbal s-a încheiat duminică seară cu un meci superb între Dinamo şi Universitatea Craiova şi un rezultat surprinzător, oltenii reuşind să plece neînvinşi de pe terenul liderei.

Dinamo a sperat că poate profita de paşii greşiţi ai Stelei, formaţia considerată încă principala contracandidată la titlu, dar elevii lui Mircea Rednic au comis-o din nou după accidentalul egal de la Timişoara.

În Ştefan cel Mare a venit tânara dar extrem de ambiţioasă echipă a Universităţii Craiova iar puştii minune ai lui Adrian Mititelu au plecat neînvinşi din Capitală şi puteau da chiar o lovitură de trei puncte în prelungiri.

După un meci nebun, cu ocazii imense la o poată şi la cealaltă şi cu doi portari în zi de graţie, cu un plus pentru Bogdan Lobonţ, mai sigur la unele intervenţii uşoare decât Bornescu, Dinamo şi Universitatea Craiova au încheiat fără gol una din cele mai spectaculoase partide din acest an.

Universitatea Craiova este prima echipă care pleacă neînvinsă de pe terenul lui Dinamo în acest sezon şi oltenii s-au distanţat la şase puncte de zona cu probleme în timp ce Dinamo rămâne lideră cu un avantaj încă destul de comfortabil, 14 puncte faţă de Rapid şi CFR Cluj.

Dinamo – Universitatea Craiova 0-0

Cartonaşe galbene: Moţi (58), Cl. Niculescu (76), Mendy (79)/ Dina (85). Cartonaşe roşii:

Dinamo: Lobonţ – Blay, Moţi, R. Ştefan, Pulhac – F. Fernandes (Lemnaru 80), Mărgăritescu (Ropotan 58), Căt. Munteanu, Ad. Cristea – Dănciulescu (Mendy 46), Cl. Niculescu. Antrenor: Mircea Rednic.
U. Craiova: Bornescu – Dănănae, Mitchell, D. Stoica, Velcovici – Dina (Gărgălie 93), Săceanu, Rose – Costea (L. Pârvu 69), Njock, Wobay. Antrenor: Ştefan Stoica.
 

Stiri recente

Planurile de securitate ale Jocurilor Olimpice de la Paris au fost furate dintr-un tren

O geantă în care se aflau un computer şi două stick-uri de memorie USB care conţineau planurile de securitate...