Gigi Becali: “Cumpar Rapidul si il fac Steaua III”

Patronul Stelei, Gigi Becali (foto), a declarat, marti, ca asteapta doar victorii la scor de la echipa sa incepind din retur si ca nu va mai tolera victoriile la limita, avind in vedere investitiile pe care le-a facut in acesta iarna.

“Vreau sa vad victorii la patru-cinci goluri diferenta, sa vad o echipa puternica. De acum o sa vedeti numai 4-0, 5-0. Nu ma mai intereseaza victorii cu 1-0. De acum vreau spectacol la Steaua. Veti vedea ca vom cistiga titlul fara drept de apel, cu victorii de 4-0, 5-0. Daca va fi 1-0, ma duc in cabina si ii cert. Ca sa faci fata in Europa, trebuie sa bati cu cu 3-0, 4-0 in campionatul intern”, a spus Becali.

Becali nu crede ca patronul Rapidului, George Copos, se va retrage din fotbal, considerind ca acesta recurge la o stratagema: “Ii dau 30 de milioane pe Rapid, el vrea 20 de milioane, dar eu ii dau 30, sa vedem, il vinde? Ii dau si 50 de milioane! El vrea sa se joace cu suporterii, sa ii sperie. Daca nu era Copos la Rapid, era mai greu pentru Rapid. Asa cum a fost el, zgircit, cum a administrat banii, a facut perfomanta la Rapid. Daca nu era Copos, Rapidul era in Divizia B acum”.

“Dau 30 de milioane, iau Rapidul si aduc totii jucatorii la Steaua si am scapat de concurenta. Suntem siguri de locul doi. Sunt doi-trei jucatori buni la Rapid, pe care ii iau la Steaua, iar in locul lor ii trimit pe Croitoru, Cristocea si sunt sigur de locul doi. Vor exista Steaua 1, Steaua 2, care e Gloria Buzau, si Steaua 3, care va fi Rapid”, a mai spus ironic Becali. 

Stiri recente

Ce adversari poate avea CFR Cluj în preliminariile Conference League

CFR Cluj e pe locul doi în Superliga și va juca în preliminariile Conference League. Ardelenii vor juca în turul...