Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Gheorghe Stefan il asteapta pe Denis Serban

Preşedintele de onoare al Ceahlăului, Gheorghe Ştefan, spune că aşteaptă un răspuns favorabil din partea lui Dennis Şerban, pe care îl doreşte în continuare la echipa nemţeană.

Am discutat cu el, cu socrul lui, domnul Petre Buduru, şi cu domnul Cristi Borcea. Aşteptăm răspunsul jucătorului în cîteva zile. Este foarte afectat de ceea ce i s-a întîmplat la Dinamo şi se gîndeşte la retragerea din viaţa fotbalistică. Ar fi o pierdere
, a spus Gheorghe Ştefan după runda de negocieri de joi seară pe care a avut-o cu fostul mijlocaş al lui Dinamo.

Gheorghe Ştefan i-a acordat lui Dennis Şerban un timp mai lung de gîndire deoarece termenul pentru perfectarea transferurilor la echipele de liga a treia s-a amînat pînă pe 8 martie, iar Ceahlăul are înscrisă în campionatul acestei ligi, seria I, o echipă care actualmente este pe locul 2, mulţi dintre jucătorii pietreni fiind înscrişi în loturile ambelor echipe ale clubului.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: