Galeria Stelei nu isi va sustine echipa la meciul cu Rapid

Galeria echipei Steaua Bucuresti a anuntat ca nu va fi prezenta in tribunele stadionului Giulesti la meciul cu Rapid de duminica, contand pentru etapa a XXIV-a a Ligii I. Iata textul comunicatului:

“Peluza Nord Steaua anunţă oficial neprezentarea la meciul Rapid – Steaua, contând pentru etapa a 24-a a Ligii I. O parte din motivele care au dus la această grea decizie sunt următoarele: lipsa de respect a unora dintre jucători faţă de cei care îi însoţesc necondiţionat, indiferent de locul disputării partidelor (…); jignirile repetate din partea conducătorilor clubului, care ne-au făcut să ne simţim penibil şi care au făcut deliciul presei şi al rivalilor”.

“Nu suntem adepţii violenţei pe stadioane, ne însuşim unele mici abateri pe care încercăm să le eliminăm, însă nu considerăm normală încercarea de anihilare a fenomenului “ultras” (care a creat spectacolul şi atmosfera incendiară recunoscută şi de marile echipe europene), îngrădirea libertăţii şi a liberei exprimări prin promulgarea unei ordonanţe absurde ce încalcă flagrant Drepturile Omului”.

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...