Freinademetz continua Raliul Dakar

Austriacul Martin Freinademetz, unul dintre cei doi motociclişti străini care participă la Raliul Dakar cu licenţă din partea Federaţiei Române, continuă concurs deşi în etapa de luni a fost la un pas abandon. în cele două etape maraton de duminică şi luni, etape ce au însumat peste 1.000 de kilometri, Freinademetz a avut probleme cu sistemul de orientare prin deşert şi a greşit de mai multe ori drumul pierzând timp preţios.

După prima realimentare de luni dimineaţă, Freinademetz a fost foarte aproape chiar de o cădere psihică dar şi-a revenit şi a reuşit să termine etapa deşi a avut nevoie de un timp record, aproape 10 ore.

Astfel, după nouă etape din Raliul Dakar, austriacul Martin Freinademetz, organizatorul concursul Red Bull Romaniacs, cel mai dur concurs de enduro din lume, se află pe locul 102 în clasamentul general al motocicliştilor, la mare distanţă de lider.

Acum, austriacul se declară refăcut şi consideră că doar o problemă tehnică l-ar mai putea împiedica să termine raliul iar obiectivul personal este să finalizeze cursa în Top 100.

Amos News

Stiri recente

Sinner, în finală la Beijing, după ce l-a învins pe Alcaraz

Jannik Sinner va juca în finala turneului de la Beijing împotriva lui Daniil Medvedev, după ce a dispus de...