Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

FRANTA/ Arbitrul cheama presedintele in vestiar!

Dacă la noi, prezenţa unui preşedinte de club învestiarul arbitrilor unde îi face ca la uşa cortului este un fapt obişnuit, în Ligue 1 lucrurile stau cu totul altfel.

Meciul PSG-Lyon (scor 1-1) a rămas undeva în urmă. Nu şi episodul în care preşedintele lui O.L., Jean Michel Aulas a sărit la gâtul arbitrului Freddy Fautrel, chiar în pauza meciului. Omologul lui Aulas, Robin Leproux, preşedinte la PSG, se arată în continuare „consternat” şi „complet stupefiat” de eveniment. „Este inadmisibil să dai buzna peste un arbitru la pauză. Şi aşa arbitrii au asupra lor destulă presiune, pentru a mai adăuga”, spune Leproux.

Spre stupefacţia generală, arbitrul Fautrel a recunoscut faptul că el este cel care l-a chemat pe Aulas în vestiar: „A criticat vehement avertismentul pe care i l-am arătat lui Clerc. Era supărat că, având un cartonaş galben, apărătorul său era obligat să îşi schimbe atitudinea în joc în repriza secundă. Eu sunt cel care l-am chemat în vestiarul arbitrilor pentru a-l pune la punct, pentru că un astfel de comportament este intolerabil! Însă, a fost o discuţie ca între bărbaţi”, a punctat Fautrel.

Interesant este că arbitrul nu i-a făcut raport lui Aulas. 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: