FRANTA/ Arbitrul cheama presedintele in vestiar!

Dacă la noi, prezenţa unui preşedinte de club învestiarul arbitrilor unde îi face ca la uşa cortului este un fapt obişnuit, în Ligue 1 lucrurile stau cu totul altfel.

Meciul PSG-Lyon (scor 1-1) a rămas undeva în urmă. Nu şi episodul în care preşedintele lui O.L., Jean Michel Aulas a sărit la gâtul arbitrului Freddy Fautrel, chiar în pauza meciului. Omologul lui Aulas, Robin Leproux, preşedinte la PSG, se arată în continuare “consternat” şi “complet stupefiat” de eveniment. “Este inadmisibil să dai buzna peste un arbitru la pauză. Şi aşa arbitrii au asupra lor destulă presiune, pentru a mai adăuga”, spune Leproux.

Spre stupefacţia generală, arbitrul Fautrel a recunoscut faptul că el este cel care l-a chemat pe Aulas în vestiar: “A criticat vehement avertismentul pe care i l-am arătat lui Clerc. Era supărat că, având un cartonaş galben, apărătorul său era obligat să îşi schimbe atitudinea în joc în repriza secundă. Eu sunt cel care l-am chemat în vestiarul arbitrilor pentru a-l pune la punct, pentru că un astfel de comportament este intolerabil! Însă, a fost o discuţie ca între bărbaţi”, a punctat Fautrel.

Interesant este că arbitrul nu i-a făcut raport lui Aulas. 

Stiri recente

Acțiunea “Mingi pentru suporteri” Alexandrion Group, la FC Hermannstadt – Politehnica Iaşi

Acțiunea "Mingi pentru suporteri" cu ajutorul jucatorilor care au oferit mingi cu logo-ul Alexandrion Group celor din tribune a...