Fostul lider mondial deschide Turneul Campionilor, în direct la Digi Sport 2

Au mai rămas doar câteva ore până la startul Turneului Campionilor, competiţia la care participă cei mai buni opt jucători ai momentului.

Deţinătorul trofeului, Novak Djokovic, este primul care vine la fileu. Sârbul ţinteşte al şaselea triumf la Londra, situaţie în care l-ar egala ca număr de trofee pe Roger Federer, şi va începe cursa de urmărire a liderului Andy Murray împotriva debutantului Dominic Thiem.

Prima partidă a ediţiei din acest an a Turneului Campionilor va fi în direct la Digi Sport 2 de la ora 16.00.

“Este foarte plăcut să fiu din nou aici. Iubesc să joc în Arena O2 mai ales că, în ultimii patru ani, am adunat amintiri incredibile. Sunt nerăbdător să iau startul într-o altă ediţie “, a prefaţat “Nole” partida de debut a competiţiei.

“Sunt ultimul care s-a calificat, sunt jucătorul cel mai slab clasat de aici şi nu am nimic de pierdut. Este plăcut să fiu cel care vânează şi nu cel care este vânat, nu am mai fost în această poziţie de mult timp”, a spus şi austriacul Thiem.

În al doilea meci al zilei, Milos Raonic va da piept cu Gael Monfils. Francezul în vârstă de 30 de ani s-a calificat în premieră la Turneul Campionilor.

“Iubesc Arena O2, îmi place, este un stadion superb. Cred că este cea mai frumoasă arenă pe care voi juca vreodată”, a dezvăluit Monfils.

“Este important să încep în forţă, am jucat cu el de trei ori în acest an şi întotdeauna au fost meciuri frumoase”, şi-a amintit croatul, care a mai ajuns în 2014 la competiţia de final de an, pe care a abandonat-o însă din cauza unei accidentări.

Disputa dintre Raonic şi Monfils va fi în direct la Digi Sport 2, de la ora 22:00.

Rezerve la ediţia din acest an vor fi belgianul David Goffin şi spaniolul Roberto Bautista Agut, după ce Tomas Berdych şi Jo-Wilfried Tsonga au refuzat acest statut.

Şi Horia Tecău şi Jean Julien Rojer, campioni anul trecut la Londra, au refuzat să fie rezerve pe tabloul de dublu şi au fost înlocuiţi de columbienii Juan Sebastian Cabal şi Robert Farah.

Turneul Campionilor se joacă în perioada 13-20 noiembrie, ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport.

Din 2017 vor fi 56 de turnee WTA: 23 de turnee Premier și 33 de turnee International, toate transmise EXCLUSIV de Digi Sport pentru următorii 5 ani.

Stiri recente

Trăiește bucuria victoriei, cu pariuri online pe sporturile preferate

Din tribune, din fața televizorului sau cu ochii-n ecranul telefonului - oriunde te-ai afla ești un suporter înflăcărat al...