Te asteptam si pe retelel sociale

Formula 1

FORMULA1/ Max Mosley nu va mai candida

Max Mosley a decis săptămâna trecută să pună capăt numeroaselor speculaţii legate de viitorul său în cadrul FIA. Forul mondial a dat publicităţii un scurt comunicat de presă în care anunţa că Max Mosley a decisiv definitiv să nu candideze pentru un nou mandat de preşedinte

Informaţiile sunt detaliate în cadrul unei scrisori pe care Mosley a trimis-o tuturor cluburilor care fac parte din FIA, britanicul afirmând că a luat această decizie în ciuda susţinerii de care s-a bucurat în interiorul organizaţiei.

În plus, Mosley l-a nominalizat pe Jean Todt ca înlocuitorul său perfect în funcţia de preşedinte al FIA, afirmând că va sprijini candidatura „Micuţului Napoleon”, care a anunţat după câteva zile că va intra în cursa pentru preşedinţie. „Cred că persoana potrivită pentru FIA este Jean Todt. Fără îndoială, el este cel mai renumit manager din sporturile cu motor din toate generaţiile”, a spus Mosley in cadrul scrisorii.

Conform legislatiei forului mondial, Mosley va rămâne membru onorific al Senatului FIA odată cu expirarea actualului său mandat de preşedinte.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: