Te asteptam si pe retelel sociale

Formula 1

FORMULA1/ Marele premiu al Bulgariei, aproape de realitate

Conform lui Rumen Petkov, preş edintele Federaţiei Bulgare de Automobilism, Marele Premiu al Bulgariei la Formula 1 începe să prindă contur. Oficialii de peste Dunăre au avut mai multe discuţii la Nurburgring cu Bernie Ecclestone vizavi de semnarea unui contract pe 10 ani pentru gazduirea Marelui Circ în Bulgaria

Petkov, care este şi preş edintele comitetului de organizare, a spus ca discuţiile cu Ecclestone au fost extrem de productive, că se apropie de îndeplinirea obiectivului şi că este posibil să semneze contractul chiar în timpul unei apropiate vizite a lui Bernie în Bulgaria.

Conform lui Petkov, circuitul urmeaza a fi construit lânga unul dintre cele trei mari ora e ale ţării vecine, So fia, Varna sau Burgas. Cele trei localităţi dispun de o infrastructura mult mai buna decât cea a oraşului Pleven, cel care era vehiculat iniţial ca posibilă gazdă a Marelui Premiu al Bulgariei.

Petkov a mai adăugat că speră ca prin această cursă să atragă şi numero i fani români, ucraineni, ruş i ş i turci. Astfel, Bulgaria s-ar putea să gazduiască două mari competiţii internaţionale de automobilism, dupa ce din 2010 va avea şi etapă în Campionatul Mondial de Raliuri.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: