FORMULA 1/ A trisat Renault in Singapore?

Boss-ul Formulei 1, Bernie Ecclestone, a confirmat că Federaţia Internaţională de Automobilism (FIA) a început o anchetă în legătură cu victoria lui Fernando Alonso de anul trecut, din Singapore. Forul internaţional este în posesia unor informaţii conform cărora echipa Renault i-a ordonat lui Nelson Piquet jr. (foto) să intre în parapet, pentru ca safety car-ul să intre pe pistă, spre avantajul lui Alonso.

În Singapore, Piquet s-a învârtit în turul 14, a distrus monopostul, iar maşina de securitate a ieşit pe pistă. În momentul în care aceasta a revenit la boxe, majoritatea piloţilor au intrat la realimentare, în timp ce Alonso, care oprise la boxe înainte de intrarea safety car-ului pe pistă, a câştigat numeroase locuri. El luase startul de pe poziţia a 15-a şi, în final, a câştigat cursa, la trei secunde avans în faţa lui Nico Rosberg.

Nu se ştie de unde provin aceste informaţii, dar se speculează ca ele ar fi fost puse la dispoziţia Federaţiei Internaţionale de Automobilism chiar de către Piquet, după ce acesta a fost concediat de la Renault.

Stiri recente

Biserica Domnească din Curtea de Argeș și-a sărbătorit ocrotitorul

Înaltpreasfințitul Părinte Calinic a oficiat Sfânta Liturghie la hramul Bisericii Domnești din Curtea de Argeș, ctitorie începută de Domnitorul...