Free Porn
xbporn
london escortsbuy instagram followersbuy tiktok followers

Florin Răducioiu și-a ales favorita la titlu! „E echipa cea mai frumoasă şi mai ofensivă”

Florin Răducioiu, fost internațional, vrea ca Farul Constanţa să câștige titlul. Echipa lui Gică hagi luptă cu FCSB pentru trofeul Superligii.

Farul Constanţa și FCSB joacă duminică, de la ora 21:00, pe stadionul din Ovidiu, într-un meci din etapa 9 a Superligii.

Dacă învinge, Farul va câştiga titlul de campioană a României.

„Fiind adeptul unui joc frumos şi ofensiv aş dori ca echipa lui Hagi să câştige titlul, pentru că a fost echipa cea mai bună. Dar cum fotbalul e foarte imprevizibil, iată că şi FCSB are o şansă. Şi într-adevăr, duminică va fi un meci foarte complicat pentru ambele echipe. Dar repet, aş dori să câştige Farul pentru că este echipa cea mai frumoasă şi mai ofensivă, care ne-a oferit un fotbal de mare calitate”, a spus Răducioiu.

„Duminică lipseşte Alibec, dar, aşa cum a spus şi Hagi, ei au câştigat împotriva altor echipe fără el. Sunt convins că şi de data asta va fi aşa. Au mai fost mari campioni care nu au jucat în anumite meciuri la echipele lor şi au câştigat titluri europene sau mondiale”, a mai spus acesta.

Cred că Hagi este destul de liniştit … starea lui de spirit era diferită atunci când era jucător … ca antrenor nu prea îl ştiu. Evident însă că are gândurile lui înainte de acest meci, evident că trebuie să reinventeze un pic atacul. Sunt lucruri normale pe care un antrenor le trăieşte. Dar sigur e conştient că e foarte aproape de o performanţă cu o echipă foarte tânără. Ce face el este un exemplu pentru ceilalţi, pentru sportul românesc în general… şi anume că trebuie să investim în tineri. Gică Hagi a demonstrat că el crede în tineri şi trebuie să le dăm mai multe şanse în orice domeniu” – Florin Răducioiu

Stiri recente

Andy Murray se retrage din tenis după JO Paris 2024

Andy Murray a anunţat că se va retrage din tenis, după Jocurile Olimpice de la Paris 2024.„Am ajuns la...