test

Elisabeta Lipă se apucă de afaceri în domeniul imobiliar

Elisabeta Lipă, preşedinte al Federaţiei Române de Canotaj, intră pe piaţa imobiliară printr-un parteneriat cu familia antreprenorului Ion Crăciunescu.

Crăciunescu a dezvoltat holdingul IBB în Germania şi a ajuns la afaceri de 178 de milioane de euro, potrivit Profit.ro.

Elisabeta Lipă a preluat 5% din firma prin care IBB Holding a început dezvoltarea ansamblului iResidence cu 520 de apartamente, pe un teren din Pipera ce i-a aparţinut omului de afaceri George Becali.

„Suntem prieteni de familie de peste 15 ani şi va participa şi dânsa la dezvoltarea proiectului. Faptul că noi suntem constructori şi ea are încredere în noi a condus la acest parteneriat. Este prima ei investiţie imobiliară. Vrem să dezvoltăm mai departe şi alte proiecte împreună. Poate pe viitor se va mări şi participaţia ei, în funcţie de timpul său“, a declarat, pentru Profit.ro, Ion Crăciunescu.

Elisabeta Lipă şi familia Crăciunescu sunt originari din Suceava. Investitorii lucrează acum la prima etapă de dezvoltare a proiectului, care urmează a fi livrată în decembrie 2024. Investiţia în acest proiect este estimată la circa 80 de milioane de euro.

Stiri recente

Slovacia, adversară a României la Euro 2024, a anunţat un lot lărgit de 32 de jucători

Slovacia, adversară a României la Euro 2024, a anunţat un lot lărgit de 32 de jucători. Cei 32 de jucători...