Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

Finala Euro 2024 va avea loc la Berlin

Campionatul European de fotbal din 2024, atribuit în septembrie 2018 Germaniei, va începe pe 14 iunie pe Allianz Arena din Munchen şi se va încheia pe 14 iulie cu finala de pe Stadionul Olimpic din Berlin, a anunţat marţi UEFA, potrivit AFP.

Comitetul executiv al UEFA a stabilit calendarul turneului final, care se va desfăşura în zece oraşe germane şi va însemna revenirea la o singură ţară gazdă după un EURO 2020 organizat anul trecut pe tot continentul.

„Pentru prima dată”, a indicat UEFA, impactul asupra mediului „a fost inclus în criteriile regulamentului turneului”, astfel că cele zece oraşe au fost împărţite în trei regiuni: nord/nord-est (Berlin, Hamburg, Leipzig), vest (Dortmund, Dusseldorf, Gelsenkirchen şi Koln) şi sud (Frankfurt, Stuttgart şi Munchen).

În faza grupelor, meciurile „se vor desfăşura în doar două regiuni, cu scopul de a reduce distanţele pentru echipe şi suporteri” şi pentru „favorizarea delegaţiilor care se deplasează cu trenul sau autocarul de la tabăra de bază până la locul meciurilor”, a explicat organizaţia.

Găzduit de unsprezece oraşe gazdă din tot atâtea ţări, de la Londra la Baku, EURO 2020 a fost marcat de călătorii lungi pentru unele dintre echipe, cu condiţii meteorologice extrem de inegale, ceea s-a adăugat problemei create de traversarea mai multor graniţe în plină pandemie.

Unul dintre stadioanele care au găzduit meciuri de la EURO 2020 a fost Arena Naţională din Bucureşti.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: