Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

Cum s-a încheiat duelul dintre Emma Răducanu și Bianca Andreescu

Emma Răducanu, locul 12 WTA şi cap de serie numărul 10, a abandonat, marţi, meciul cu sportiva canadiană Bianca Andreescu, locul 90 WTA, din manşa I a turneului de categorie WTA 1.000 de la Roma.

Aşteptatul joc dintre sportivele cu origini româneşti, câştigătoare la US Open, a durat numai aproximativ o oră. Răducanu, 19 ani, jucătoare cu mamă chineză şi tată român, s-a retras de pe teren, la scorul de 2-6, 1-2.

După 35 de minute de joc, la scorul de 2-5, Emma Răducanu a solicitat asistenţă medicală, din cauza unor dureri la spate. Meciul a fost întrerupt aproximativ şapte minute, sportiva britanică având nevoie de tratament la vestiare.

Ea a revenit de la vestiare şi a mai jucat trei ghemuri, în care doar a servit şi nu a alergat la mingile venite din partea cealaltă a fileului.

După ce şi-a pierdut serviciul la scorul de 1-1, în setul al doilea, Răducanu a anunţat arbitrul de scaun că nu va mai continua partida.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: