Te asteptam si pe retelel sociale

Auto

Finala Campionatului Național de Drift a început astăzi la București

Un total de 52 de piloți din 7 țări au luat startul astăzi în etapa finală din Campionatul Național de Drift, la Arena Națională din Capitală, mașinile de concurs depășind 30.000 de cai putere, informează Romanian Drift.

Organizatorii au pus în joc premii de 10.000 de euro pentru ocupanții primelor trei locuri. Printre cei care sunt prezenți la start se numără campionul european en-titre Marko Zakouril, triplul campion al Ucrainei, Dmitriy Illyuk, campionul Slovaciei, Roman Kolesar, și campionul polonez Marcin Banowicz.

Sunt prezenți 35 de piloți români și 17 străini, trei dintre ei luptând și pentru titlul de campion al sezonului 2019. Este vorba de Răzvan Frățianu, bulgarul Ivan Ivanov și Sorin Ene. La Clasa Semi Pro, marele favorit este tânărul de numai 16 ani, Claudiu Adam.

Etapa organizată de Primăria Municipiului București prin Centrul pentru Tineret al Municipiului București și RoDrift, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, iar accesul publicului în ambele zile este gratuit. Spectatorii prezenți vor avea o zonă dedicată distracției, dar și un food court special. Accesul se poate face prin toate cele patru intrări ale Arenei Naționale.

Finala a început vineri, cu antrenamentele libere, și va continua cu manșele de calificări de la ora 14:30, până la 19:00. Sâmbătă, antrenamentele vor debuta începând cu ora 09:00, iar battle-urile finale se vor da între orele 16:00 și 18:00, atunci când se vor desemna și campionii.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: