FIFA, anchetă pentru a afla cum a intrat Salt Bae pe teren și a ridicat Cupa Mondială!

FIFA a deschis o anchetă pentru a afla cum a fost posibil ca un proprietar de restaurante turc să poată intra pe teren după finala Cupei Mondiale.

Nusret Gokce, cunoscut şi ca Salt Bae, proprietarul unui lanţ de restaurante de lux, s-a fotografiat pe teren alături de Lionel Messi, Angel Di Maria şi alţi campioni mondiali după victoria Argentinei în faţa Franţei.

Imaginile l-au prezentat chiar cu trofeul în braţe, care în principiu nu poate fi atins decât campionii mondiali, responsabilii FIFA sau şefii de stat. În alte imagini, turcul a putut fi văzut încercând să-l prindă de braţ pe Messi, vizibil iritat, sau să muşte medalia unui jucător.

FIFA, anchetă pentru a afla cum a intrat Salt Bae pe teren și a ridicat Cupa Mondială!

“După ce a studiat cazul, FIFA este pe cale să stabilească în ce manieră anumiţi oameni au avut acces fără permisiune pe teren după ceremonia de închidere de pe stadionul Lusail pe 18 decembrie. Măsurile vor fi luate în plan intern”, a adăugat FIFA.

Salt Bae (39 ani) deţine un lanţ de restaurante inclusiv în Beverly Hills, la Londra şi în Qatar. Una din pasiunile sale este să se fotografieze cu staruri, între care fotbalişti. Înregistrările video cu el tăind carne şi pregătind-o au avut un mare succes pe internet.

Selecţionata Argentinei a cucerit al treilea său titlu mondial după ce a învins Franţa cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, duminică seara, în finala Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, în care scorul a fost egal, 3-3 (2-0, 2-2), la capătul prelungirilor, pe Lusail Stadium din Al Daayen.

Argentina şi-a trecut în palmares al treilea său titlu mondial, după cele obţinute în 1978 şi 1986.

Stiri recente

Cândea Andreea, jucătoarea ACS Fotbal Feminin Baia Mare, convocată în Echipa Națională U15

Echipa Națională de Fotbal Feminin U15 se pregătește pentru un stagiu intensiv de antrenament, ce va avea loc la...