Te asteptam si pe retelel sociale

Liga Campionilor

Ferguson: Am meritat victoria

Alex Ferguson, antrenorul echipei engleze de fotbal Manchester United, a declarat dupa meciul cistigat cu AC Milan (3-2), in prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor, ca formati a sa a cistigat pe merit.

”Sunt doua echipe frumoase, a fost un meci de mare nivel, cu goluri superbe de fiecare parte. Cred ca, luind meciul in ansamblu, noi am fost mai buni, mai ales in repriza secunda, si am meritat sa cistigam”, a afirmat Ferguson la conferinta de presa.

Scotianul a apreciat pasa de exceptie a lui Paul Scholes, la primul gol marcat de Wayne Rooney, considerind-o drept ”magnifica”.

”Reactia noastra, la scorul de 2-1 pentru Milan, a fost superba. Darren Fletcher a facut un meci bun intr-un rol neobisnuit pentru el, Rooney a ajutat la primul gol, a marcat golul egalarii si un incredibil gol trei, al victoriei. Acesti jucatori stiu sa se ridice la nivelul unui astfel de eveniment. Cristiano Ronaldo nu a marcat, dar nu ma intereseaza. Ce conteaza este sa continue sa joace la acest nivel”, a mai spus Ferguson.

Returul este programat pe data de 2 mai.

Citeste mai multe!