Adrian Neaga primul pe lista de transferuri a Stelei

Mihai Stoica, managerul general al Stelei a declarat luni seara, ca atacantul Adrian Neaga este primul fotbalist pe lista de achizitii a echipei din Ghencea. In vara se vor face toate demersurile pentru readucerea lui la gruparea ros-albastra.

Adrian Neaga fostul atacant al Stelei isi doreste sa revina la gruparea din Ghencea: “Ma bucur ca Mihai Stoica m-a pus in capul listei de achizitii. Recunosc ca negociem de mai mult timp, mai precis din iarna. Sunt de acord sa revin in Ghencea in orice conditii, chiar sa renunt la bani. Acum sunt mai aproape ca niciodata sa revin la Steaua, mai ales ca din vara am contract o clauza de 1.000.000 de dolari, in schimbul careia pot pleca din Coreea”.

“Ma bucur ca Mihai Stoica m-a pus in capul listei de achizitii. Recunosc ca negociem de mai mult timp, mai precis din iarna. Sunt de acord sa revin in Ghencea in orice conditii, chiar sa renunt la bani. Acum sunt mai aproape ca niciodata sa revin la Steaua, mai ales ca din vara am contract o clauza de 1.000.000 de dolari, in schimbul careia pot pleca din Coreea”.

Stiri recente

Eveniment dedicat presei sportive, la magazinul Alexandrion Experience

Un eveniment dedicat presei sportive a avut loc la magazinul Alexandrion Experience. Unde s-a socializat, s-a vorbit despre...