Te asteptam si pe retelel sociale

Tenis

Federer si Djokovic in turul trei, Ferrero eliminat

Ziua a treia de la Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al sezonului nu a adus mari surprize în turneul masculin. Liderul mondial Roger Federer s-a calificat fără probleme în turul trei, după victoria în trei seturi în faţa lui Jonas Bjorkman.

Singurul favorit care a părăsit competiţia a fost spaniolul Juan Carlos Ferrero, învins surprinzător de thailandezul Danai Udomchoke.

Liderul clasamentului mondial Roger Federer nu a avut nicio problemă în turul doi în faţa suedezului Jonas Bjorkman, pe care l-a învins în trei seturi scurte, 6-2, 6-3, 6-2. Principal favorit, Federer va juca în turul trei cu rusul Mikhail Youzhny, cap de serie numărul 25. Nici al 14-lea favorit, sârbul Novak Djokovic, nu a stat prea mult pe teren în faţa spaniolului Feliciano Lopez, de care a trecut cu 6-2, 7-5 ,6-1.

Surpriza zilei a furnizat-o, însă, thailandezul Danai Udomchoke, acesta reuşind să-l elimine pe fostul număr 1 mondial Juan Carlos Ferrero, după un meci de 4 seturi.

în competiţia feminină, Svetlana Kuzneţova a învins-o uşor pe reprezentanta gazdelor Monique Adamczak şi va juca în turul trei cu compatrioata sa Maria Kirilenko. Deşi a început meciul destul de ezitant, Serena Williams a trecut cu 7-6, 6-2 de Anne Kremer din Luxemburg şi s-a calificat şi ea în turul trei.

realitatea.net 

Citeste mai multe!