Federer si Djokovic in turul trei, Ferrero eliminat

Ziua a treia de la Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al sezonului nu a adus mari surprize în turneul masculin. Liderul mondial Roger Federer s-a calificat fără probleme în turul trei, după victoria în trei seturi în faţa lui Jonas Bjorkman.

Singurul favorit care a părăsit competiţia a fost spaniolul Juan Carlos Ferrero, învins surprinzător de thailandezul Danai Udomchoke.

Liderul clasamentului mondial Roger Federer nu a avut nicio problemă în turul doi în faţa suedezului Jonas Bjorkman, pe care l-a învins în trei seturi scurte, 6-2, 6-3, 6-2. Principal favorit, Federer va juca în turul trei cu rusul Mikhail Youzhny, cap de serie numărul 25. Nici al 14-lea favorit, sârbul Novak Djokovic, nu a stat prea mult pe teren în faţa spaniolului Feliciano Lopez, de care a trecut cu 6-2, 7-5 ,6-1.

Surpriza zilei a furnizat-o, însă, thailandezul Danai Udomchoke, acesta reuşind să-l elimine pe fostul număr 1 mondial Juan Carlos Ferrero, după un meci de 4 seturi.

în competiţia feminină, Svetlana Kuzneţova a învins-o uşor pe reprezentanta gazdelor Monique Adamczak şi va juca în turul trei cu compatrioata sa Maria Kirilenko. Deşi a început meciul destul de ezitant, Serena Williams a trecut cu 7-6, 6-2 de Anne Kremer din Luxemburg şi s-a calificat şi ea în turul trei.

realitatea.net 

Stiri recente

Turneu ATP 250 în Capitală, în aprilie 2024

Turneul internaţional ATP 250, dotat cu premii totale în valoare de 600.000 de euro, organizat de Fundaţia Ţiriac, se...