FCSB l-a prezentat pe Tsoumou! Congolezul are opt goluri în Liga I

FCSB a anunţat joi că a ajuns la un acord cu Juvhel Tsoumou pentru un contract valabil până la finalul sezonului 2019-2020, cu opţiune de prelungire pe încă un an.

Atacantul congolez, născut pe 27 decembrie 1990, va purta tricoul cu numărul 49.

”Sunt foarte fericit pentru că am semnat cu cel mai mare club din România. Ştiam echipa încă de pe vremea când evoluam în Bundesliga şi sper să am mult succes alături de echipă şi să câştigăm cât mai multe trofee. Mulţumesc mult conducerii clubului pentru încrederea pe care am primit-o şi, de asemenea, îi mulţumesc mult agentului meu, care mereu a crezut în mine”, a fost prima declaraţie a lui Tsoumou la noua echipă. 

Tsoumou s-a remarcat în Liga 1 la FC Hermannstadt, formaţie pentru care a marcat 8 goluri în 41 de meciuri oficiale.

În vârstă de 28 de ani, Tsoumou măsoară 1.88 m şi a mai trecut în cariera sa pe la Eintracht, Blackburn, Alemannia Aachen, Plymouth, Senica sau Ermis Aradippou. El a evoluat pentru naționalele de juniori ale Germaniei și pentru naționala mare a statului Congo, unde a bifat două selecții.


Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...