FCSB caută antrenor cu licență PRO! „Sunt mulţi străini în Liga 1, aşa că nu văd nicio problemă”

Preparatorul fizic al FCSB, Lucian Filip, a declarat că după demisia antrenorului Leo Strizu, clubul său caută un tehnician cu licenţa Pro.

FCSB ar putea avea chiar un antrenor străin.

„Ar fi o experienţă nouă. Aşa cum am mai spus, sunt la început, vreau să învăţ cât mai multe lucruri şi îl aşteptăm cu braţele deschise, pentru că avem nevoie de un antrenor cu licenţă Pro. Nu este un lucru nou, sunt foarte mulţi antrenori străini în Liga I, aşa că nu văd nicio problemă în acest sens. Jucătorii nu au reacţionat în niciun fel, sunt concentraţi, pentru că avem un meci greu, probabil vom afla mai multe după această partidă. Situaţia a fost poate mai tensionată la suprafaţă, dar în interior, în vestiar, nu i-a afectat în niciun fel pe jucători. Săptămâna asta a decurs foarte bine şi noi suntem optimişti. Strizu a plecat pentru că nu s-a simţit bine aici, mai multe nu vreau să comentez”, a spus Lucian Filip.

FCSB va juca în etapa aceasta cu Sepsi: „Mâine vom avea şi fanii alături, ca de fiecare dată, şi sper să jucăm fotbal, exact cum am făcut şi până acum. Nu avem probleme de lot. Etapa trecută am văzut foarte multe surprize. Sepsi are un antrenor pe care îl cunosc, am lucrat cu el în perioada în care era la Steaua şi ştiu că pune foarte mult accent pe partea tactică, pe aşezarea jucătorilor în teren. Este un antrenor care pregăteşte foarte bine meciurile. Nu am mai învins de mult timp pe Sepsi acasă, de aceea am şi spus că ne aşteaptă o partidă foarte dificilă”.

FCSB a rămas fără antrenor după ce Mihai Pintilii, delegatul care de fapt antrena echipa, a fost suspendat de Comisia de Disciplină a FRF, iar Strizu, care figura doar în acte ca antrenor principal, având licenţă Pro, a decis să plece.

Stiri recente

România a urcat pe locul 43 în clasamentul FIFA, după calificarea la Euro 2024

Naţionala de fotbal a României a urcat cinci poziţii şi se află pe locul 43 în clasamentul FIFA dat...