Leo Strizu și-a dat demisia de la FCSB! Pe cine acuză: „Toată săptămâna, această sursă m-a denigrat”

Strizu a anunțat după victoria FCSB cu Petrolul Ploiești, 4-1, că își dă demisia din funcția de antrenor principal al echipei roș-albastre.

El are licența Pro, dar echipa era condusă de fapt de Mihai Pintilii, care nu are carnet de antrenor.

Strizu nu a spus cine l-a îndepărtat de fapt de la FCSB, dar avea o relație rece cu managerul Mihai Stoica.

„Da, am stat foarte mult şi m-am gândit. Am luat această decizie grea, uşoară… cred că e corectă, pentru că îmi ajunge. Nu am vrut să ajung să fac acest pas, dar nu credeam că există o sursă care poate să comande unele articole în ziar, care m-au adus într-o postură foarte negativă.

Toată săptămâna, această sursă m-a denigrat. Şi atunci am spus că dacă în interioriul clubului… sunt curios şi eu să aflu… sau poate o să iasă şi o să vedem cine este această persoană, această sursă, să îmi spună în faţă unele lucruri apărute în presă.

Nu am nimic împotrivă să îmi spună tot ceea ce a comandat. Decizia am luat-o acum, nu o voi schimba, pentru că tot ceea ce spun în permanenţă susţin. Dacă m-aţi urmărit, nu cred că din partea mea aţi auzit vreodată vorbe urâte la adresa colegilor, echipei, echipelor cu care ne batem la titlu, a antrenorilor, a arbitrajului.

Dar atât timp cât pot să suport unele critici din exterior, această persoană care alimentează în permanenţă presa cu lucruri urâte despre mine, nu cred că pot să continui acest lucru. Toate materialele de săptămâna asta… nu are rost să vorbim acum despre ele. Şi eu sunt curios cine comandă aceste materiale, apar pe surse, din interioriul clubului.

I-aş propune să iasă în faţă, dacă are curajul, să spună «Eu sunt cel care nu te vrea sau căruia nu îi place de tine». Nu sunt un tip care să riposteze, dar o să încerc, ca persoană fizică, după ce închei contractul cu Steaua (n.r. FCSB), să îi răspund la unele acuzaţii”, a declarat Leo Strizu.

Stiri recente

România a urcat pe locul 43 în clasamentul FIFA, după calificarea la Euro 2024

Naţionala de fotbal a României a urcat cinci poziţii şi se află pe locul 43 în clasamentul FIFA dat...