FC Voluntari a numit antrenor! Cine a venit în locul lui Liviu Ciobotariu

FC Voluntari a semnat cu noul antrenor: Marin Dună e în locul lui Liviu Ciobotariu.

Marin Dună va fi antrenor în acte, dar de fapt Ilie Poenaru e antrenorul iflovenilor.

Poenaru nu are licența PRO și nu poate fi antrenor principal în Superliga, dar Dună are carnetul respectiv. Cei doi au lucrat împreună și în trecut.

Dună a mai pregătit echipe ca Astra Ploieşti, FC Naţional, Dacia Mioveni, Victoria Brăneşti, Unirea Slobozia, Voinţa Sibiu sau Gaz Metan Mediaş.

„Bun venit, Marin Dună! FC Voluntari anunță că a semnat un contract cu antrenorul principal Marin Dună. Marin Dună s-a născut pe data de 2 august 1967 în Ogrezeni, județul Giurgiu.
Ca jucător, a făcut pasul în primul eșalon fotbalistic în sezonul 1992/1993 pentru Progresul București, echipă pentru care a marcat 80 de goluri, în 12 sezoane. A mai evoluat la nivel de seniori la echipele Steaua București, CD Logrones, Astra Ploiești, Metalul Plopeni și Internațional Curtea de Argeș. Ca antrenor, Marin Dună a pregătit formații precum Astra Ploiești, FC Național, Dacia Mioveni, Victoria Brănești, Unirea Slobozia, Voința Sibiu sau Gaz Metan Mediaș. Clubul nostru îi urează bun venit și îi dorește mult succes la cârma formației noastre!” a notat pagina de facebook a FC Voluntari.

foto: Facebook FC Voluntari

Stiri recente

Burcă nu mai este antrenorul echipei Dinamo

Clubul Dinamo 1948 Bucureşti a anunţat oficial încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă. Burcă a început...