Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

FC Barcelona, profit de 120 de milioane de euro, deși nu și-a îndeplinit obiectivele

Deși FC Barcelona nu a reușit să își îndeplinească principalele obiective din acest sezon (a ratat titlul în La Liga și a fost eliminată din sferturile de finală ale UEFA Europa League) ar urma să încaseze nu mai puțin de 52 de milioane de euro, bani care provin din drepturile de televizare pentru următorii cinci ani, dar și între 60 – 70 milioane de euro pentru calificarea în UEFA Champions League.

Totodată, catalanii vor primi alți 8 milioane de euro pentru participarea în Supercupa Spaniei.

De asemenea, FC Barcelona a semnat un contract de sponsorizare cu platforma de streaming muzical Spotify. Conform înțelegerii dintre cele două părți, stadionul din Barcelona își va schimba numele în ”Spotify Camp Nou” pentru următorii 20 de ani, iar în conturile grupării ”blaugrana” vor intra nu mai puțin de 500 de milioane de euro.

În plus, în următoarele trei sezoane, noul sponsor va apărea și pe tricourile jucătorilor catalani, FC Barcelona urmând să încaseze aproximativ  280 de milioane de euro.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: