Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

EXCLUSIV/ www.ANDONE.succes.ro – Reteta succesului

Ioan Andone dezvăluie că a negociat pe mail cu ardelenii de la CFR Cluj şi că mai fusese ofertat de alte trei echipe din Liga I înainte de a semna cu actuala lui echipă. Antrenorul campioanei cere calm şi promite concentrare şi determinare în Liga Campionilor

SportM: Domnule Andone, puteţi să faceţi o retrospectivă a anului petrecut la CFR Cluj?
Ioan Andone: Ceva deosebit. Chiar dacă nu luam titlul, tot aş fi fost încîntat de primul meu sezon la CFR. Am colaborat bine cu conducerea clubului, inclusiv în momentele mai grele. De fapt, acest lucru e cel mai important: atunci cînd ai nevoie de sprijin cineva să ţi-l ofere.

SportM: Cum au fost negocierile pentru preluarea postului?
Andone: Simple, s-au purtat prin e-mail. Eu eram la Bucureşti alături de avocatul meu, de la casa de avocatură Popovici, şi citeam pe mail propunerea de contract. Omul mi-a spus că totul e în regulă, apoi am mai purtat cîteva discuţii şi am semnat. De la început am avut parte de încredere şi seriozitate.

SportM: Ce alte echipe mai erau interesate să vă angajeze?
Andone: Au mai fost trei: Ceahlăul Piatra Neamţ, FC Argeş şi Dinamo. Dar eu am ales Clujul, pentru că ştiam oraşul şi m-am simţit mereu bine aici. În plus, conducătorii CFR-ului au fost foarte insistenţi, şi asta m-a făcut să mă gîndesc că mă vor cu adevărat.

SportM: Nu v-a fost teamă de acest proiect ciudat pentru România, cu mulţi stranieri?
Andone: Nu, de ce să-mi fie teamă? Mai lucrasem cu străini şi nu mi se pare deloc un handicap să ai mulţi jucători din străinătate.

SportM: Cum se vede cursa pentru titlu acum, după terminarea ei?
Andone: A fost una dintre cele mai interesante ediţii de campionat. Chiar dacă finalul a fost agitat de povestea cu banii de la Cluj, titlul s-a decis pe teren şi cred că am demonstrat că am fost cei mai buni.

SportM: Ce surprize ne va mai oferi CFR Cluj în materie de transferuri?

…continuarea interviului o puteti gasi numai in revista Sport Magazin de saptamana aceasta.

Citeste mai multe!