EXCLUSIV NICOLAE DICA/ “Nu voi mai juca in Italia”

0
120

Inutil să vă spun, nu fac bine aici la Catania. O repet, nu vreau să vorbesc acum de vreun conflict cu Zenga, poate la vară, probabil atunci va veni momentul. În general nu regret în viaţă ce fac, dar îmi pare rău că am venit la Catania

În ce priveşte formaţia, e destul de sigur că suntem salvaţi de retrogradare, ăsta era şi obiectivul. Dar pe mine asta mă încălzeşte prea puţin. Nu mai există cale de împăcare între mine şi Catania, pentru că deja de două luni de zile eu nu mă mai antrenez cu echipa, fac pregătire cu un preparator fi zic. Îmi doresc să prind o echipă afară, dar să fi e o echipă unde sunt dorit, pentru că am jucat prea puţin în ultimul an. Acum vom vedea. Nu aş reveni în ţară, dar în viaţă nu se ştie niciodată. Şi nici nu cred că voi juca din nou în Italia. Eu voiam Spania odată, însă nu s-a putut. Am avut nişte oferte în ultima vreme, dar clubul le-a refuzat.

Două vorbe şi despre semifinalele Cupei, aici, programate săptămâna aceasta. Sunt meciuri interesante. În fotbal nu se ştie niciodată, aţi văzut ce era să facă Liverpool marţea trecută. Eu mi-aş dori să se califi ce Lazio, e şi Radu acolo, şi cu Inter la fel. Deşi Sampdoria e cu un picior în fi nală după 3-0 în tur.

Părerea mea că Inter merită să fi e campioană, are jucători foarte buni, am jucat şi eu 20 şi ceva de minute cu ei. Totuşi, nu am cine ştie ce amintiri din Italia, doar 3 meciuri de Cupă şi 3 meciuri de campionat. Prea puţin. Dar speranţa moare ultima şi eu zic că mai am ceva de spus în fotbal. Sper să iasă soarele şi pe strada mea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here