Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

EXCLUSIV/ Ionut Lupescu: „O etapa ciudata”

CFR Cluj si Rapid au pierdut la Iasi, respectiv la Buzau, Politehnica Timisoara, acasa, iar Steaua era sa piarda si ea doua sau chiar trei puncte pe teren propriu. Dinamo a cîstigat un meci în care balanţa s-a înclinat, pe rînd, ba într-o parte, ba în cealalta si s-a apropiat pe nesimţite de locurile din faţa ale clasamentului. Probabil ca acum regreta si mai mult semiesecurile cu Farul Constanţa si Gloria Bistriţa. În concluzie, a fost o etapa de-a dreptul ciudata, care pastreaza suspansul, atît în lupta pentru titlu sau un loc în cupele europene, cît si în cea de evitare a retrogradarii. Totul este deschis.

Remarcatele mele sînt UTA si Dacia Mioveni, care au jucat curajos si au aratat ca pot face faţa cu succes în Liga I. Si daca tot am ajuns la plusuri, trebuie sa-l menţionez aici si pe Florin Costea. Atacantul Universitaţii Craiova marcheaza constant si dovedeste ca nu degeaba a fost convocat la lotul B al României pentru amicalul din 25 martie, contra echipei similare a Turciei. Acest lot a fost format în speranţa ca vom gasi unul sau doi jucatori care sa poata evolua la Euro 2008, asa ca daca reusitele din campionat sînt completate si de o evoluţie buna cu Turcia, cine stie…

Nu pot încheia fara sa pomenesc si despre Rapid – Steaua. M-au întristat incidentele din Giulesti si, urmarind mai atent înregistrarile video ale manifestarilor din tribune, ma vad nevoit sa atrag atenţia asupra unui pericol foarte mare. Acela ca diferite grupuri extremiste sa foloseasca meciurile din Liga I pentru a se afirma, pentru a iesi în evidenţa, asa cum s-a întîmplat la unele partide din strainatate. Cluburile noastre trebuie sa-si ia toate masurile organizatorice necesare pentru a împiedica asa ceva.

Citeste mai multe!