Marius Lacatus: “Totul e bine cand se termina cu bine”

0
166

Antrenorul Stelei, Marius Lacatus (foto), s-a declarat foarte multumit de victoria obtinuta in prelungiri cu UTA, pe teren propriu, scor 2-1.

Lacatus a tinut sa le multumeasca jucatorilor pentru atitudine si suporterilor pentru rabdarea de care au dat dovada, in ciuda faptului ca ros-albastrii au fost condusi pana in minutul 65.

“Daca reuseam sa fructificam de la inceput numeroasele ocazii pe care le-am avut, rezultatul era cu totul altul. Importante sunt cele trei puncte castigate. O victorie obtinuta cu emotii mari. Ii felicit pe baieti pentru atitudinea pe care au avut-o si pe suporteri, care si-au incurajat echipa indiferent de scorul care era pe tabela. La meciurile urmatoare sper sa nu mai trecem prin asemenea emotii. Totul e bine cand se termina cu bine”, a declarat Lacatus.

Lacatus a explicat si de ce a avut Steaua atat de multe probleme intr-un meci cu penultima clasata in Liga I.

“Trebuie sa invatam din aceste jocuri, pentru ca in meciurile cu Steaua toate echipele reinvie. Prin ambitie, prin efort, prin disciplina, si echipele mici pot produce surprize”, a precizat “Fiara”.

Tehnicianul Stelei a mentionat ca in lupta pentru cele doua locuri care duc in Liga Campionilor se afla acum patru sau cinci formatii.

“Noi avem 50 de puncte, CFR Cluj 56. Lupta este destul de stransa, trebuie sa ne castigam meciurile si sa speram ca CFR-ul va face pasi gresiti. In acest moment, sunt patru sau cinci echipe care se bat pentru cele doua locuri de Champions League”, a incheiat Lacatus.

Steaua Bucuresti a invins, duminica seara, formatia UTA, cu scorul de 2-1, intr-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I, disputat pe stadionul “Ghencea”.

Florin Tudor