Te asteptam si pe retelel sociale

Liga Europa

EUROPA LEAGUE/ Bergodi si-a „ochit” adversarii

Deşi îşi îndeamnă elevii să se concentreze le returul cu Ujpest, Cristiano Bergodi îşi analizează posibilii adversari

Chiar dacă încă nu este calificată, Steaua şi-a aflat deja eventualul adversar din turul următor. Dacă va merge mai departe, echipa din Ghencea va întâlni pe Flamurtari, din Albania, sau pe Motherwell, din Scoţia.

Tehnicianul Cristiano Bergodi le cunoaşte pe cele două, chiar dacă nu vin din campionate puternice şi ştie la ce trebuie să se aştepte. „Momentan, pot spune că Motherwell este o echipă bătăioasă, cu jucători puternici, care depun foarte mult efort fizic. În ceea ce-i priveşte pe albanezii de la Flamurtari, spun că orice echipă ar trebui să fie atentă cu ei. Chiar dacă, teoretic, provine dintr-un campionat mai slab decât cel scoţian, totuşi a câştigat partida din tur”, susţine Bergodi.

La rândul său, preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală recunoaşte că ar prefera ca echipa sa să joace împotriva formaţiei din Albania. „Ne-ar conveni mai mult Albania, pentru simplul fapt că e mai aproape. Important este, însă, să trecem de Ujpest. La rezultate negative, toată lumea ştie ce are de făcut. La victorie însă se vede forţa echipei”, susţine preşedintele Stelei Valeriu Argăseală.

„Trebuie să ne concentrăm în primul rând pe returul cu Ujpest, abia apoi vom vedea ce va fi”
Cristiano Bergodi (antrenor Steaua)

KS FLAMURTARI VLORE

Supranume: „Tigrat Verdheblu”
Anul înfiinţării: 1923
Stadion: „Flamurtari”-8.500 locuri
Culori: roşu-negru
Palmares: campioană (1991), Cupa Albaniei (1985, 1988)

MOTHERWELL FC

Supranume: „The Well”
Anul înfiinţării: 1886
Stadion: „Fir Park Stadium”-13.742 locuri
Culori: galben-roşu
Palmares: campioană (1932), Cupa Scoţiei (1951)

Citeste mai multe!