Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Este sigur: Poli va juca cu echipa a doua

Dupa ce patronul banatenilor, Marian Iancu, a amenintat in repetate rinduri ca Poli va juca cu echipa a doua, acest lucru se va si intimpla. Iancu a atacat deciziile comisiilor de disciplina care l-a suspendat pe Karamian doua etape, cu una mai mult decit pe Mirel Radoi, desi in opinia finantatorului timisoarean, infractiunea comisa de stelist a fost una mai grava. De asemenea, Poli nu poate sa-i foloseasca nici pe Andrei Cristea, Mihaita Plesan si Stefan Grigorie, suspendati pentru cumul de cartonase.

Iata in aceste conditii lotul definitiv pentru meciul cu Dinamo: Zimmermann, Pantilimon, Matei, Luchin, Axente, Mera, Scutaru, Latovlevici, Siminic, Torje, Popovici, Rada, Omoduemuke, Rivis, Daminuta, Patras, Straut, Mansour.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: