Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

Emeric Ienei: ”Baietii de atunci defilau si acum in campionatul României”

Emeric Ienei, a declarat, ca in ciuda trecerii timpului nu poate sa uite finala Cupei Campionilor Europeni din 1986 si ca echipa de atunci a ros-albastrilor ar putea domina si acum fotbalul românesc.

„Am imbatranit cu 21 de ani, dar imi amintesc fiecare faza din finala, mai putin loviturile de la 11 metri pe care nu am avut curajul sa le privesc. Steaua de la Sevilla a fost o echipa de superclasa. Baietii de atunci defilau si acum in campionatul României, cu conditia sa fi avut varsta din 1986. Am antrenat un grup de jucatori fantastici”, a declarat, Emeric Ienei, fostul antrenor al Stelei.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: