Te asteptam si pe retelel sociale

Rally

Emanuel Gyenes este pe locul 61 la general

Motociclistul român Emanuel Gyeneş a încheiat pe locul 67 etapa a opta a Raliului Dakar şi ocup un loc foarte bun în clasamentul general, 61, la 11 ore şi 43 de minute de liderul spaniol Marc Coma.

Gyeneş a încheiat etapa a opta la peste trei ore şi 20 de minute de învingător, acelaşi Coma.

Francois Vuillet, unul dintre cei doi sportivi străini cu licenţă din partea Federaţiei Române, a încheiat etapa pe locul 110 şi se află pe locul 103 la general, în timp ce austriacul Martin Freinademetz şi Marcel Butuză au fost nevoiţi să abandoneze.

La clasa auto, spaniolul Carlos Sainz a încheiat etapa abia al şaptelea pierzând peste o oră faţă de sud-africanul De Villiers, învingătorul din rundă şi liderul clasamentului general.

La clasa camioanelor olandezul Hans Stacey a mai pusă încă 40 de minute între el şi rusul Igor Mardeev şi are acum aproape trei ore avans în clasamentul general.

Luni se dispută etapa a noua, între Tichit şi Nema, o etapă mai puţin lungă decât cea de duminică dar încă foarte lungă spre deosebire de multe alte etape.

Amos News

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: