Elton, noua vedeta braziliana a Stelei

0
130

Steaua Bucuresti a incheiat, in noaptea de miercuri spre joi, o intelegere cu gruparea braziliana SC Corinthians Paulista referitoare la transferul definitiv al jucatorului Elton Jose Xavier Gomes.

Mijlocasul, care va implini 21 de ani pe 7 aprilie, a sustinut 36 de meciuri si a marcat 2 goluri pentru echipa sa de club, cu care a obtinut titlul de campion al Braziliei in anul 2005. Inalt de 1,56 metri, Elton este considerat in Brazilia unul dintre cei mai tehnici si rapizi jucatori.

Cosmin Olăroiu, antrenorul Stelei, lauda calitatile brazilianului: “Ni l-am dorit si il dorim in continuare pe Elton la Steaua. Este un jucator cu o calitate tehnica formidabila, care ar da mai multa culoare jocului nostru. Ar asigura doza de spectacol si in acelasi timp de eficienta, atit de necesara dupa accidentarea lui Dica. M-as bucura mult ca acest transfer sa se materializeze, stiu ca s-au facut si se fac eforturi mari in acest sens”.

Potrivit presei braziliene, Steaua ar urma sa plateasca 800.000 de dolari pentru transferul lui Elton de la Corinthians.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here