Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Elton, noua vedeta braziliana a Stelei

Steaua Bucuresti a incheiat, in noaptea de miercuri spre joi, o intelegere cu gruparea braziliana SC Corinthians Paulista referitoare la transferul definitiv al jucatorului Elton Jose Xavier Gomes.

Mijlocasul, care va implini 21 de ani pe 7 aprilie, a sustinut 36 de meciuri si a marcat 2 goluri pentru echipa sa de club, cu care a obtinut titlul de campion al Braziliei in anul 2005. Inalt de 1,56 metri, Elton este considerat in Brazilia unul dintre cei mai tehnici si rapizi jucatori.

Cosmin Olăroiu, antrenorul Stelei, lauda calitatile brazilianului: „Ni l-am dorit si il dorim in continuare pe Elton la Steaua. Este un jucator cu o calitate tehnica formidabila, care ar da mai multa culoare jocului nostru. Ar asigura doza de spectacol si in acelasi timp de eficienta, atit de necesara dupa accidentarea lui Dica. M-as bucura mult ca acest transfer sa se materializeze, stiu ca s-au facut si se fac eforturi mari in acest sens”.

Potrivit presei braziliene, Steaua ar urma sa plateasca 800.000 de dolari pentru transferul lui Elton de la Corinthians.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: