Te asteptam si pe retelel sociale

Ştiri

Elizabeta Samara a câștigat a treia oară Liga Campionilor

Elizabeta Samara a câştigat, vineri, Liga Campionilor la tenis de masă cu echipa poloneză KTS Enea Siarkopol Tarnobrzeg, după ce a învins formaţia germană TTC Berlin eastside cu scorul de 3-2, în deplasare.

Punctele victoriei au fost aduse de Xiaoxin Yang (Monaco), Ying Han (Germania) şi Yu Fu (Portugalia).

Accidentată, Samara nu a evoluat în manşa secundă a finalei.

Echipa poloneză s-a impus cu acelaşi scor şi în meciul de pe teren propriu, duminica trecută, Samara fiind învinsă de olandeza Britt Eerland cu 3-1.

”Mă bucur foarte mult că am luat din nou Liga Campionilor, nu a fost uşor să stau pe bancă, să dau indicaţii, dar m-am descurcat. Este foarte important ce îi spui sportivului, cum relaţionezi cu el în momentul în care are nevoie de un sfat, o idee sau ajutor psihic. Dincolo de toate, este minunat să fim cea mai bună echipă din Europa şi sunt fericită”, a declarat Eliza Samara, triplă câştigătoare a Ligii Campionilor,

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: