EDITORIAL TEODOR BURNAR/ Mimi cea cu vino-ncoa

La început a fost Mihai Stoica, tânărul vice, ulterior președinte de la Oțelul Galați care își vedea lungul nasului, și era (cel puțin mie îmi era) simpatic. Își dădea şi el cu părerea despre diverse, dar cu o ironie de om citit. Era o perioadă când Stoica, alintat Meme, avea mai multă carismă decât avea Sidex oțel.

De la grupa mică a Ligii I, MM s-a transferat la școala de fițe din Capitală, unde, hai să-i găsesc circumstanțe atenuante, dacă nu devii un bătăuș și un zeflemist ești păpat de rechini (încep să vorbesc ca Oprescu). Răsfățat de un patron care și-a găsit în el un servant util, Meme a avut perioada lui de glorie în Ghencea, dar a strălucit fals, cu o aură de baubau al presei, al adversarilor și chiar al fanilor, după pumnul aplicat în gura unei hahalere de “socio”. Meme ironicul devenise Meme miștocarul, Meme mardeiașul.

Dat afară cu șut din Ghencea, Meme n-a fost mahmur după beția de putere. Din contră, s-a redescoperit. N-a sărit la bătaie când Iancu l-a catalogat, în batjocură, Mimi, transexualul. Acum, unul a rămas cu calomnia, celălalt, cu o calificare istorică în primăvara europeană, indiferent în care competiţie.
Și încă una, pentru băieții de la Fanatik: dacă aţi ajuns să premiaţi cu titlul de cea mai bună prezentatoare de sport o păsărică, pardon duduie care citește de pe prompter, aveţi probleme. Ea: „Am visat să primesc acest premiu”. Vise plăcute, duduie!