EDITORIAL STEFAN LECCA/ Reversul medaliei

Poate că de aceea spectatorii care vor umple, probabil, tribunele stadionului Dan Păltinişanu mai degrabă ar prefera să-şi piardă serviciul decât să piardă iarăşi Poli (sunt nostalgic…) în faţa mili ţienilor, aşa cum le spun ei cu “dragoste” alb-roşiilor.

Declara ţii sforăitoare vin şi dinspre birouri, de unde Iancu, metamorfozat peste noapte din iubitor de animale într-un hingher nemilos, proclamă începutul jihadului împotriva câinilor. Această transformare, deşi a avut loc înaintea fiecarui meci, nu a avut până acum nici un rezultat, bucureştenii luând, de la venirea lui Iancu în fruntea clubului, partea leului din duelurile cu bănăţ enii.

Cu toate acestea preşedintele BKP nu este în pierdere pentru ca a existat şi reversul medaliei. Cum despre cineva care pierde la car ţi se spune că are noroc în dragoste, tot asa, Marian Iancu a avut “ghinion” pe teren dar mare, foarte mare, extrem de mare noroc la transferurile de jucatori spre şi dinspre Dinamo. Cine zicea că via ţa e nedreaptă? Iata un exemplu în care unii s-au ales cu punctele iar alţ ii cu banii. Fiecare a primit ce şi-a dorit mai mult şi toată lumea a fost mulţumită!

Vezi şi:

FC TIMIŞOARA – DINAMO/ Războiul lumilor

Clasament Liga 1

Stiri recente

Aroganță vs. respect în tenis, cu Victor Hănescu. Cazurike Djokovici și Nadal

https://www.youtube.com/watch?v=gzImbMVRDU0&t=1089s Victor Hănescu a spus în cadrul Podcastului Business Philosophy despre atitudinea de aroganță vs. respect în tenis, analizând comportamentele...