EDITORIAL STEFAN LECCA/ Alb-negru vs. color

Credeţi că numai la noi sunt corupţi arbitrii? Nici vorbă! Chiar şi la meciuri importante între echipe mari din Europa “cavalerii” primesc măcar câte un ceas de firmă chipurile de la unul dintre sponsori

Sau aveţi impresia că doar cluburile din România sunt conduse de patroni mitocani şi inculţi? Nu! Exemple sunt destule, de la răposatul guraliv şef al lui Atletico Madrid, Jesús Gil y Gil şi până la mogulul Berlusconi.

Sau ce, naţionala noastră era singura care avea un antrenor îmbrăcat permanent în trening? Spania a câştigat ultimul campionat european cu unul la fel de “în pas cu moda” la timonă.

Şi atunci de ce produsul finit este atât de diferit? De ce marţi şi miercuri, când ne vom uita aproape în paralel la semifinalele Cupei României Timişoreana şi Ligii Campionilor, ni se va părea că Barcelona – Chelsea şi Manchester United – Arsenal sunt transmise color şi pe fast forward în timp ce jocurile dintre ale noastre se văd alb-negru şi cu purici?

Trimiteţi opiniile voastre pe adresa redactie(arond)sportm.ro . Cele mai interesante păreri vor fi publicate într-o nouă rubrică: Colţul cititorului.

Ştefan Lecca

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...