Echipament neobișnuit pentru naționala de tineret la JO de la Tokyo

Federaţia Română de Fotbal a anunţat echipamentul oficial de joc cu care naţionala U21, calificată la Jocurile Olimpice, va evolua la Tokyo.

Naţionala României revine la o ediţie a Jocurilor Olimpice după mai bine de jumătate de secol, iar tricolorii voi juca în haine noi. FRF a alcătuit, alături de suporteri, echipamentul pentru evenimentul din Tokyo.

“Ulterior, comisia formată din Horia Brenciu (artist), Vlad Munteanu (manager operaţional loturi naţionale FRF), Alfonso Flores (manager sponsorizări Joma) şi reprezentanţi ai departamentelor comunicare şi marketing FRF au ales viziunea câştigătoare a lui Cătălin Marian”, a transmis FRF.

Astfel, naţionala va avea două rânduri de echipament, unul alb complet şi altul albastru complet, cu flacăra olimpică imprimată: “În culori noi, aşteaptă să-l îmbrăcăm pentru încă o poveste frumoasă, de la nopţile italiene spre dimineţile japoneze care vor rămâne în istorie…”, se mai arată în mesajul transmis de FRF.

Naţionala U21 a României s-a calificat la Jocurile Olimpice, în urma performanţei de la Campionatul European U21, din 2019. Cu Mirel Rădoi pe bancă, tricolorii mici au reuşit să ajungă până în semifinale, de unde au fost eliminaţi de Germania.

Stiri recente

Turneu ATP 250 în Capitală, în aprilie 2024

Turneul internaţional ATP 250, dotat cu premii totale în valoare de 600.000 de euro, organizat de Fundaţia Ţiriac, se...