Dragoş Iancu a suferit o fractură deschisă de peroneu

Fotbalistul formaţiei FC Hermannstadt, Dragoş Iancu, faultat grav de Valentin Ţicu de la Petrolul Ploieşti în meciul din etapa a X-a a Superligii, a fost diagnosticat cu fractură deschisă de peroneu şi va fi operat la o clinică din Bucureşti.

La partida de la Ploieşti, în minutul 6, Dragoş a fost faultat de Valentin Ţicu şi a suferit o fractură deschisă la gleznă.

Arbitrul Marian Barbu l-a eliminat cu roşu direct pe Ţicu, iar medicii au intervenit de urgenţă. Dragoş Iancu a fost transportat la spital.

Clubul Petrolul a transmis un mesaj de încurajare pentru tânărul mijlocaş. în timp ce căpitanul Valentin Ţicu şi-a cerut scuze.

„Vreau să îi prezint scuze publice lui Dragoş Iancu, familiei lui şi clubului Hermannstadt. Îmi pare rău, nici prin gând nu mi-a trecut ce se putea întâmpla, nu s-a pus problema să fie ceva intenţionat.

Sper să fie bine şi toată puterea mea merge către el. Voi încerca să-l ajut cu tot ceea ce pot, are tot sprijinul meu şi îmi doresc ca Dragoş să-şi revină cât mai repede”, a transmis Valentin Ţicu.

Stiri recente

Trăiește bucuria victoriei, cu pariuri online pe sporturile preferate

Din tribune, din fața televizorului sau cu ochii-n ecranul telefonului - oriunde te-ai afla ești un suporter înflăcărat al...