Free Porn
xbporn
london escortsbuy instagram followersbuy tiktok followers

Djokovici va încheia anul pe locul 1 ATP pentru a opta oară 

Novak Djokovici va termina anul pe locul 1 ATP pentru a opta oară în carieră și va petrece a 400-a săptămână ca lider ATP, după ce a câştigat la Mastersul de la Torino cu Holger Rune, scor 7-6 [3], 6-7 [1], 6-3.

Trei titluri de Grand Slam în acest an, ajungând la 24. Un al optulea sezon ca număr 1 mondial. 400 de săptămâni în fruntea clasamentului.

A fost cel mai bun sezon al carierei?

„Unul dintre cele mai bune, în orice caz, dar nu neapărat cel mai bun. Să câştigi trei turnee de Grand Slam, să ajungi în finala celui de-al patrulea şi să te gândeşti că nu a fost cel mai bun sezon al meu este puţin comic, nu-i aşa?

Dar este incontestabil unul dintre cele mai bune. 2011 şi 2015 au fost, de asemenea, sezoane foarte bune. Dar atunci am jucat mai multe turnee. Am câştigat mai multe meciuri şi am simţit cu adevărat că dominam circuitul.

Anul acesta este diferit. Am jucat 10 sau 11 turnee. Am jucat foarte bine, mai bine decât majoritatea celorlalţi jucători. Am ales turneele potrivite la momentul potrivit.

În Grand Slam, a fost clar unul dintre cele mai bune sezoane ale mele. Nu am mai pierdut niciun meci de la finala de la Wimbledon. Mă simt bine pe teren, dar este dificil să compari sezoane”, a spus Djokovici la întrebarea dacă a fost cel mai bun sezon al carierei.

Stiri recente

Andy Murray se retrage din tenis după JO Paris 2024

Andy Murray a anunţat că se va retrage din tenis, după Jocurile Olimpice de la Paris 2024.„Am ajuns la...