Dinamovistii au primit trofeul de campioni

Fotbalistii echipei Dinamo Bucuresti au primit, sambata seara, trofeul si medaliile de campioni pentru editia 2006-2007. Suporterii au aprins numeroase torte, iar trofeul a fost ridicat de capitanul echipei, atacantul Claudiu Niculescu. Medaliile de campioni au fost oferite de Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, si Adrian Videanu, primarul Bucurestiului. Jucatorii au facut turul de onoare al stadionului cu gandul la urmatoarea performanta, promovarea in grupele Ligii Campionilor.

”Cred ca am demonstrat ca anul acesta suntem cea mai buna echipa, desi altii afirma altceva. Clasamentul spune asa, Dinamo este pe primul loc. Acest titlu inseamna foarte mult pentru noi, mai ales ca el a fost obtinut intr-o maniera destul de clara”, a afirmat atacantul Ionel Danciulescu.

Stefan Banica jr. si trupa Phoenix au completat programul artistic pentru suporteri. Spectacolul a costat peste 100.000 euro.

Stiri recente

Aroganță vs. respect în tenis, cu Victor Hănescu. Cazurike Djokovici și Nadal

https://www.youtube.com/watch?v=gzImbMVRDU0&t=1089s Victor Hănescu a spus în cadrul Podcastului Business Philosophy despre atitudinea de aroganță vs. respect în tenis, analizând comportamentele...