Dinamo Bucureşti s-a calificat play-off-ul European League la handbal masculin, după ce a învins CSM Constanţa

Dinamo Bucureşti s-a calificat play-off-ul European League la handbal masculin, după ce a învins, în deplasare, pe CSM Constanţa, scor 33-25 (16-11).

Principalii marcatori ai partidei au fost Aliokhin 8 goluri, Ilie 4, pentru CSM Constanţa, respectiv Cindric 8, Akimenko 6, pentru Dinamo Bucureşti.

În cealaltă partidă a etapei, vor juca primele clasate, ambele cu câte 6 puncte, Sporting CP – Fuchse Berlin.

În prima etapă din grupa B, Dinamo a pierdut cu Sporting CP, 33-35, iar CSM Constanţa cu deţinătoarea trofeului, Fuchse Berlin, 29-32, iar apoi, în meciul direct cu CSM, Dinamo s-a impus la scor, cu 33-23.

Astfel, Dinamo se află pe locul 3, cu 4 puncte, iar CSM Constanţa pe ultimul, cu 2. În ultima etapă, Dinamo joacă acasă cu Sporting, iar CSM Constanţa în deplasare, cu Fuchse Berlin, în 5 martie.

Campioana României s-a calificat în grupa principală IV, după ce s-a clasat pe locul 2 în grupa preliminară G, iar CSM Constanţa a fost liderul grupei H, eliminând în preliminarii Fraikin Granollers, finalista din 2023.

Prima clasată în fiecare din cele patru grupe principale se va califica direct în sferturi, iar echipele de pe locurile 2-3 vor juca play-off, încrucişat, pentru alte patru locuri. Ulterior, câştigătoarele din sferturile de finală vor juca în cadrul Turneului Final Four (semifinale, finale).

Fuchse Berlin este deţinătoarea trofeului.

Stiri recente

Comentatorul sportiv Octavian Vintilă a murit la 86 de ani

Comentatorul sportiv de la Radio România Actualităţi, Octavian Vintilă a murit, vineri, la vârsta de 86 de ani. El...